VUURBROOD

Vuurbrood heeft een unieke binnen- en buitenkant. Aan de basis staat eigen ecologisch desembrood. Het wordt tussen twee grillpannen boven een hoog vuur geroosterd. Binnenin heeft Vuurbrood een gloeiendhete kern. Er zijn vijf heerlijke smaken bedacht. Deze vullingen gaan perfect samen met het brood waarin ze verstopt zijn.

MARIO E LUIGI

De pizza’s zijn Napolitaans, wat wil zeggen dat de pizza’s gebakken worden in een houtgestookte steenoven, de bodem dun is en de korst luchtig doch krokant is. De ingrediënten komen grotendeels uit de streek van Napels. Hier komen immers de beste tomaten, mozzarella en bloem vandaan. De pasta’s worden ter plekke nog gedraaid!

CENTRAL PARK

Central Park Apeldoorn mag natuurlijk niet ontbreken tijdens festival Rauw. Meteen ruik je de heerlijke geur van vers gebakken broodjes, overheerlijk gebak en vers gemalen koffie met haar  eigen koffiemelange, deze koffie melange is ook verkrijgbaar voor thuis.

Het assortiment koffie is zeer uitgebreid, van gewone vers gemalen koffie tot koffie verkeerd en koffie Chai Latte. Wie kan hier nou weerstand aan bieden?

FISH & BURGERS

Gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. Ze staan voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen.

oa Pulled Pork, geplukt en geserveerd op een maisbol, Turkse pide met een burger van gevogelte, de Noord- Amerikaans Black Angus Beef burger met Cheddar, geserveerd op een briochebol  en warm gerookte zalmzijde met citroen.

MENEER TEMAKI

Meneer Temaki presenteert Japans streetfood in een modern jasje. Onder de rook van de Yakitori grill worden de temaki’s gerold door de chef’s van Meneer Temaki. Elke temaki wordt op bestelling persoonlijk voor je gerold. De Yakitori wordt vers voor je gegrild.Persoonlijke aandacht en versheid, daar staan ze voor!

ECHOPUT

Champignons Dordogne is een van de oudste en meest verkochte gerechten van De Echoput. Sinds kort beschikt De Echoput over de Champignons Dordogne Tuktuk. De gefrituurde champignons worden geserveerd met een roomsaus die gemaakt is van een kruidenmelange met knoflook. Een all time favourite, wordt het gerecht genoemd.

POFFERTJES

Op zaterdag mag natuurlijk de poffertjes niet missen! Smullen voor jong en oud. Poffertjes worden traditioneel net als pannenkoeken van tarwebloem en boekweitmeel gemaakt. Anders dan bij pannenkoeken wordt meestal gist als rijsmiddel gebruikt. In tegenstelling tot pannenkoeken worden poffertjes tijdens het bereiden omgedraaid als het beslag nog niet helemaal gestold is. Daardoor zijn ze van binnen nog wat zachter en worden ze mooi rond.

BUFFET UIT POTJIES

Samen met een drankje en met vrienden, familie of collega’s kan je bij Buffet uit Potjies helemaal naar eigen wens lekkere borrelplanken zelf samenstellen.

O.a. keuze uit Bourgondische bitterballen, gefrituurde garnalen, kaasloempia, rauwe ham, heerlijke gemarineerde olijven, gevulde Peppadew en luxe nootjes