ARRANGEMENTEN

Het leven moet je vieren en daarvoor is RAUW dé plek. Dompel je samen met vrienden, familie of collega’s onder op RAUW. Ga je voor ontspanning, inspanning of een combinatie? Op RAUW  is de keus aan jullie.

Kies bijvoorbeeld voor een stevig bbq arrangement met stoere gerechten van open vuur. 

FOOD

Zintuigen worden geprikkeld en de smaakpapillen worden verwend

Boven open vuren bereiden professionele koks stoere gerechten. Kies voor vis of vlees met die kenmerkende roostersmaak. Puur, eerlijk en goed eten. Of proef de authentieke smaken van de Italiaanse keuken. Meer internationale gerechten vind je bij de foodtrekker van sterrenrestaurant de Librije. En natuurlijk is dat het topje van de ijsberg. Ontdek zelf de veelzijdigheid van RAUW, de pure liefde voor food en het vakmanschap van de koks. Een mooie lunch haal je op RAUW bij Central Park. Knapperig brood, goed gevulde salades, zelf gebakken taart en ga zo maar door. Alles vers, puur en smaakvol, daar kom je de middag wel mee door.

Ook fan van mooie kazen? Dan is onze kaasbar een must! Op één plek onderga je meerdere smaaksensaties. Kaas in al zijn vormen en smaken proef je op RAUW. Lekker borrelen met goede bites? Ook daarvoor ga je naar RAUW. Stel aan de bar zelf je borrelplank samen. Experimenteer met lekkere hapjes, bijzondere gerechtjes en pure smaken.

Een goed glas wijn afgestemd op het gerecht van jouw keus verdubbelt de smaak. De mannen en vrouwen van onze wijnbar adviseren je graag over de beste wijn-spijscombinatie. Hier vind je ook de wijnen van Astrid & Therese. Kies voor een traditionele Fransman, hippe Hollander of nieuwe wereldwijn. 

PICKNICKMAND

Met oa desembrood,brownie,yoghurt met granola, fruitsapje en nog veel meer

Liever zelf op pad tijdens RAUW? Bestel dan een goed gevulde picknickmand van Central Park en plof neer op het groene gras om te kijken naar de diverse acts terwijl de kinderen zich vermaken in het hooi.