Rocky Fit organiseert de Knock out games tijdens RAUW. Meet je kracht, laat je tanden zien en ga tot het uiterste. Stel een team van 5 man / vrouw samen en strijd voor de wisselbeker en eer. De uitdaging is fors, denk aan: hindernissen, tijgeren, klauteren, sjouwen, tokkelen, mountainbiken en sprinten met een bierfust. Het gaat om kracht, conditie, snelheid, behendigheid en teamwerk. De Knock out games vinden plaats op het festival terrein zodat je na inspanning geniet van de ontspanning. Dat koude biertje en die mooie ‘hap’ is meer dan verdiend.

Ouder- Kind bootcamp
Pluk je kids van de bank en daag elkaar uit tijdens de Ouder-Kind bootcamp van Rocky Fit op RAUW. Werk je samen in het zweet en motiveer elkaar, maar heb vooral plezier. Samen met je kind(eren) oefeningen doen, jullie kracht meten en een parcours afleggen… kortom een uur vol plezier, teamwork, lachen, sport en gezelligheid!

Ouders met kids vanaf 4 jaar zijn welkom om aan de slag te gaan en ontvangen ook een goed gevulde goodiebag. En na hard werken is het goed genieten op RAUW, voor ouders én kids. Lekker eten, leuke (kinder)activiteiten en goed podiumprogramma. Beleef het samen!

Arrangementen

 

© 2017 ~ Festival Rauw